Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Ady Endre igazságairól és tévedéseiről a Hétvezér Estén Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. február 12.
Ím már 24. alkalommal lesz ifj. Tompó László irodalomkutató, -történész a Fejér Szövetség közművelődési és közéleti előadás sorozatának, a Hétvezér Esték 449. előadója. Előadónk legújabb könyvének bemutatójára kerül most sor. "Mikor is máskor, ha nem az Ady Endre emlékév elején?!" - tehetjük hozzá némi újságírói hévvel, azonban ez nem is kérdés.
Tovább...
 
Székesfehérvár a magyar katonák fővárosa Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskai Gergely, Csordás Csilla, Torma Kinga Regina   
2019. február 11.
A Magyar Honvédség szervezeti átalakításáról és Székesfehérvárra gyakorolt hatásáról adott tájékoztatást dr. Benkő Tibor Székesfehérváron. A Városházán tartott rendkívüli közgyűlésen a honvédelmi miniszter a képviselőtestület, a külső szakmai bizottságok tagjai, a fegyveres testületek, valamint a történelmi egyházak képviselői előtt részletesen beszámolt a Magyar Honvédség szervezeti, szakmai átalakításáról, a Székesfehérvárt érintő stratégiai fejlesztésekről.
Tovább...
 
Velencén zárták a virágos projektet Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. február 11.
A Velence Korzó dísztermében került sor a Virágos Magyarország környezetszépítő verseny regionális projektzáró eseményére.
Tovább...
 
Buteyko módszerrel az asztma ellen! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. február 11.
Magyarországon az asztmások száma 300.000. Ez a szám évről évre nő, évente 15.000 új megbetegedést regisztrálnak. Ennek nem kellene így lennie...
Tovább...
 
Összefogással nehéznek tűnő problémákat is meg lehet oldani Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. február 11.
Jelentős fejlesztések valósultak meg a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Traumatológiai Ambulanciáján az Alcoa és Arconic Alapítványok pályázati támogatása, a kórház önereje és Székesfehérvár Önkormányzatának támogatása nyomán.
Tovább...
 
Hozz egy mesekönyvet a moziba! Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2019. február 11.
A Máltai Szeretetszolgálat és a legjobb idegen nyelvű film kategóriájában Oscar-díjra jelölt Kafarnaum – A remény útja magyarországi forgalmazója, a Mozinet Kft. mesekönyvgyűjtést szervez a rászoruló gyerekek számára; az akcióhoz a fehérvári Barátság mozi is csatlakozott.
Tovább...
 
A Sóstóra látogatott a Szenátus Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. február 11.
A megújult MOL Aréna Sóstót nézték meg a Fehérvári Szenátus tagjai. A látogatóközpontban és a felújított stadionban dr. Cser-Palkovics András polgármester és Mészáros Attila alpolgármester kalauzolta körbe a tagokat.
Tovább...
 
Elkészült Székesfehérvár 2019. évi költségvetésének tervezete Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. február 11.
A Városházán sajtónyilvános tájékoztató keretében dr. Cser-Palkovics András polgármester aláírta az előterjesztést és átadta azt dr. Bóka Viktor jegyzőnek. A tervezet szerint a költségvetés főösszege meghaladja a 66 milliárd forintot, lehetővé téve a város stabil, biztonságos működését, a magas színvonalú humán- és közszolgáltatást, valamint az ütemezett fejlesztéseket. A költségvetésről február 15-i ülésén tárgyal a Közgyűlés.
Tovább...
 
Civil szervezeteket várnak a Díszterembe Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. február 11.
A civil szervezetek jelenéről és jövőjéről tartanak tájékoztatót az érintettek részére a Városháza Dísztermében kedden. Az Echo Innovációs Műhely és a Fejér Megyei Civil Információs Centrum közös rendezvényén a Miniszterelnökség munkatársai adnak tájékoztatást a területet érintő célokról, kihívásokról, a jogszabályi változásokról és a pályázati lehetőségekről. A gyakorlati bemutatót is tartalmazó eseményre a civil szervezetek képviselőit várják a szervezők.
Tovább...
 
Színházi seregszemle gyerekeknek Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2019. február 08.
A Fejér Megyei Művelődési Központ idén is megrendezi a Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó Fejér megyei bemutatóját április 10-én. A fesztiválra műfaji és tematikai megkötés nélkül lehet előadásokat nevezni február 28-ig.
Tovább...
 
Az időben felfedezett mellrák gyógyítható! Nyomtatás E-mail
Írta: Csathó Barna   
2019. február 07.
A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház mammográfiai szakrendelésre várja a Székesfehérváron élő hölgyeket. Mezőszentgyörgyön és Vajtán, Zichyújfalun és Kápolnásnyéken mobil szűrőkamionban biztosítják a vizsgálatot.
Tovább...
 
<< Első < Előző 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9373 - 9383 / 20389